• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Familie kussen

CanvasCompany staat vol met originele en persoonlijke fotoproducten. Het familie kussen valt ook zeker in deze categorie. Laat bij ons uw favoriete familiefoto afdrukken op een familie fotokussen. Een familiekussen heeft een uitsnede van een object naar keuze. Dit kan bijvoorbeeld een tweepersoons kussen zijn, maar ook een fotokussen gezin. Werkelijk alles is mogelijk bij gezinskussen. Kortom, wacht dus niet langer en bestel vandaag nog uw favoriete familiefoto op kussen!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Een familie kussen is een origineel fotoproduct

Iedereen wil zijn of haar geliefden wel eens goed verrassen met een leuk cadeautje. Maar hoe kan u nou een origineel cadeau geven? Vaak wordt er teruggegrepen op standaard presentjes. Hierbij kunt u denken aan een geurtje, bloemen of een tijdschrift. Allemaal hartstikke leuke geschenken, maar niet zo super origineel. Wanneer u een cadeau wilt geven wat echt indruk maakt, bent u hier bij CanvasCompany aan het juiste adres. Wij verkopen allemaal verschillende fotoproducten. Deze fotoproducten zijn stuk voor stuk super originele cadeaus om aan uw geliefden te geven. Op deze pagina willen wij een publieksfavoriet uitlichten, namelijk het familie kussen. Een familiekussen is een heerlijk zacht kussen met daarop uw favoriete familiefoto. Het leuke aan een familiefoto op kussen bij ons bestellen is dat u bij ons geen vierhoekig kussen besteld. Bij ons kan u namelijk kussens bestellen met een uitsnede van een object naar keuze. Dit kan dus ook een mooie familiefoto zijn. Het familie fotokussen is superzacht en heeft daarnaast dus een bijzondere omtrek. Bedenk vandaag nog welke foto u op een gezinskussen wilt laten afdrukken!

Een tweeling kussen is een leuke optie

Geen enkele foto is hetzelfde, dus geen enkel familie kussen zal hetzelfde zijn. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen om een tweeling kussen te bestellen. Een tweepersoons kussen is een super persoonlijk kussen. U kan hierbij kiezen voor een prachtige foto van u en de gelukkige samen. Deze foto kan u vervolgens op kussen af laten drukken. Een tweeling kussen is ook een superleuk idee voor een kraamcadeautje. Wanneer er iemand in uw omgeving een tweeling heeft gekregen, is het leuk om met een origineel cadeau te komen. Als u een mooie foto van deze twee wondertjes heeft, kan u deze ook naar ons toesturen en maken wij daar een prachtig kussentje van. Natuurlijk kan dit ook als er ‘slechts’ één kindje geboren is. U kan kiezen voor een kussen in de vorm van een heel lichaam, maar ook voor een kussen van alleen een hoofd. Een kussen met familiefoto van alleen maar hoofden heeft ook een erg grappig effect. Bedenk voordat u gaat bestellen dus goed welke opties u allemaal heeft. Op deze manier weet u zeker dat uw uitgesnede fotokussen een product wordt waar u met veel plezier naar kijkt!

Voordelen van een familiekussen

Een familie kussen is leuk om naar te kijken, maar daarnaast om heerlijk om aan te raken. Dit komt doordat een familiekussen wordt gemaakt van velluto. Dit materiaal is superzacht en hierdoor is het kussen met familie heerlijk om mee te knuffelen. Een ander voordeel aan het fotokussen gezin is dat het geen zwaar kussen is. Een kussen met familiefoto heeft een gewicht van 265 gram. Hierdoor kan het eenvoudig overal mee naartoe worden genomen. Een familie kussen is daarnaast in verschillende formaten te bestellen. Niet iedereen is op zoek naar een kussen van hetzelfde formaat. Onze formaten liggen tussen de 35 cm en de 70 cm. U zou een kussen met een foto van uw jonge zoontje of dochter dus praktisch op ware grootte kunnen afdrukken. Concluderend, een familie kussen is heerlijk zacht, gemakkelijk overal mee naartoe te nemen en in verschillende formaten te bestellen. Twijfel niet langer en bestel vandaag nog uw favoriete familiefoto op kussen!

Eenvoudig een familiefoto op kussen laten bedrukken

Dankzij onze handige besteltool heeft u binnen enkele minuten uw persoonlijke familie kussen bij ons in de productie gezet. Allereerst moet u uw favoriete familiefoto uploaden. Daarnaast geeft u aan of de kussen aan één of twee kanten bedrukt moet worden. Ook is dit de plek waar u het gewenste formaat kan aanvinken. Zodra al uw wensen in de besteltool zijn verwerkt en verzonden, gaan wij direct aan de slag met de productie van uw persoonlijke familie fotokussen. Binnen enkele dagen kan u deze thuis verwachten. Wacht niet langer en bestel vandaag een kussen met familiefoto bij CanvasCompany!

Heeft u nog vragen over het familie kussen? Onze vriendelijke klantenservice helpt u graag verder!