• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Moederdag cadeau - Foto op canvas!

  Bekijk alle formaten en prijzen

 

Wilt u uw vrouw, moeder of schoonmoeder met moederdag een keer echt verrassen, dan is dat bij uitstek een moment om bij CanvasCompany.nl een mooi fotocadeau te bestellen. Door een foto op canvas, glas, aluminium, een deursticker of een geheel ander product af te laten drukken, geef je namelijk een origineel en uniek cadeau met een grote emotionele waarde.

Moederdag foto canvas  

Welke vrouw vindt het nou niet fantastisch om haar kinderen of kleinkinderen vereeuwigd op een foto op canvas aan de muur te hangen? Natuurlijk kunt u ook andere mooie momenten die u met uw camera heeft vastgelegd vereeuwigen op canvas, glas of op een ander product. Te denken valt aan de favoriete foto van een huwelijk, huisdier, feest, reis , natuur of een heel andere gebeurtenis waaraan een positieve herinnering zit.

Rond moederdag streeft het team van de CanvasCompany er altijd naar om een zo kort mogelijke levertijd te hebben. Zo kunnen zelfs de klanten die pas op het laatste moment beslissen een product bestellen. Voor bijvoorbeeld canvas kan u tot en met de laatste donderdag voor moederdag, tot middernacht uw foto op canvas bestellen. U heeft het dan uiterlijk zaterdag binnen.

 

Reacties van Moeders

Vorig jaar hebben we veel moeders gelukkig gemaakt met een foto op canvas als moederdag cadeau. In de volgende reacties kan je lezen dat de moeders erg blij waren met hun persoonlijke cadeau foto. Lees de reacties van een aantal moeders.