• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

CanvasCompany.nl viert twaalfjarig bestaan 

Hoera, het is tijd voor taart! CanvasCompany.nl mag dit jaar twaalf kaarsjes uitblazen. Wat in 2004 begon in de Amsterdamse studentenkamer van Halbe Boersma, is anno 2016 uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met meer dan vijftig medewerkers. De groei die Boersma met zijn CanvasCompany.nl en mede-eigenaren Marcel Hamstra en Sierk van Lingen doormaakte, noemt Boersma “een jongensdroom die uitkomt”.
 
In twaalf jaar tijd heeft CanvasCompany.nl vele hoogtepunten bereikt. Zo werd in 2006 de publieks- en de juryprijs bij de verkiezing van Jonge Ondernemer Prijs van het Noorden gewonnen en kochten Marcel Hamstra en Sierk van Lingen in 2011 elk een derde deel van CanvasCompany B.V. Ook de Duitse en Belgische markt bleven niet achter: in 2006 werd CanvasCompany.be opgericht en in 2014 betraden de ondernemers de Duitse markt met Lieblingsfoto.de.

Digitale perfectie van CanvasCompany

De drie Friese eindbazen zijn nog lang niet klaar met ondernemen. CanvasCompany.nl groeit nog steeds en Boersma ziet veel kansen om handig in te spelen op de huidige online ontwikkelingen. “Met CanvasCompany.nl waren we op het juiste moment op de juiste plaats. We hebben ons succes te danken aan onze digitale perfectie en zijn dan ook continu bezig om onszelf uit te dagen. Ondernemen is een feestje en dat vieren we ook in 2016 met ons twaalfjarig bestaan!”, aldus Boersma.