• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Housewarming cadeau foto op canvas

Housewarming cadeau

Is een vriend, vriendin of familielid verhuisd? Houdt diegene binnenkort een feestje om het nieuwe huis in te wijden? En wil je dan graag een origineel cadeau meenemen? Dan hebben wij wel een leuk ideetje! Geef een foto op canvas!

Cadeau nieuwe woning

Je kunt natuurlijk lekker ruikende kaarsjes, een bosje bloemen of een andere woondecoratie geven als cadeau, maar een foto op canvas is weer eens iets anders! Een foto op canvas geven als cadeau is heel persoonlijk en origineel. Een foto op canvas zal dan ook altijd goed vallen! Wanneer je net bent verhuisd, moet het altijd even wennen en dan is het heel fijn als je een mooie herinnering aan de muur hebt hangen! Daarnaast vrolijkt het een kale muur op en dat is soms wel nodig als je net bent verhuisd! Je kunt bijvoorbeeld een vriendschapsfoto aan je beste vriend(in) geven, een landschapsfoto als iemand net terug is gekomen van een mooie reis of een huwelijksfoto als een koppel net is gaan samenwonen! Daarnaast kun je natuurlijk ook een mooie, inspirerende tekst op canvas laten drukken! Zo wordt iemand meteen weer geïnspireerd wanneer hij/zij de kamer binnenloopt! Genoeg ideeën, alles kan! Een foto op canvas is daarnaast niet alleen leuk voor iemand die een eigen huis heeft gekregen, maar het is ook leuk voor een student die net op kamers is gaan wonen! Een student kan soms heimwee naar familie of vrienden hebben en met een foto kan hij/zij steeds weer even terug denken aan de mooie momenten!

Tip: beschik je niet over een mooie foto om af te drukken? Geef dan een cadeaubon! Zo kan de ontvanger zijn of haar eigen, favoriete foto af laten drukken en het nieuwe huis op een eigen manier versieren!

Direct Bestellen