• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Olifant op canvas

Ben jij een echte dierenliefhebber? Dan is de olifant op canvas perfect voor jou! In onze collectie vind je de mooiste afbeeldingen van deze indrukwekkende Afrikaanse dieren. Van olifantenfamilies tot een olifant bij zonsondergang op de savanne, afgedrukt op canvas vormt elke foto een prachtige wanddecoratie! Wij drukken de door jou gekozen afbeelding af op een canvas doek van de beste kwaliteit. Wees er snel bij en laat je favoriete olifanten foto afdrukken op canvas!

Upload je eigen foto

Een olifantenprint voor aan de wand bestellen bij Fotocadeau.nl

Op zoek naar een eyecatcher voor aan de muur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een grote Afrikaanse olifant voor donkere wolken afgedrukt op een foto op linnen maakt zeker indruk. Op dit krachtige dier met een indrukwekkende achtergrond raak je nooit uitgekeken. Voor een modieuze zwart-wit afbeelding zit je bij deze collectie ook goed. De foto print van verstrengelde olifanten afgebeeld in zwart-wit past in elk interieur. De details van de koppen en slurven van de olifanten zijn goed zichtbaar door de hoge kwaliteit van de foto. Laat ‘m afdrukken en geniet elke dag van deze canvas foto aan de muur. Dit je kun doen op FotoCadeau.nl. Daarnaast vind je verschillende andere zwart-wit foto’s van de mooiste olifanten. Naast deze close-up afbeeldingen vind je in de collectie ook foto’s waarbij de Afrikaanse natuur te zien is. 

Een olifant en kalf op de savanne bijvoorbeeld, of een afbeelding van een kudde olifanten bij zonsopkomst. De afbeelding van drie overstekende olifanten geeft je weids uitzicht over het Afrikaanse landschap met bergen op de achtergrond.

Naast de foto’s van olifanten heeft FotoCadeau.nl duizenden andere afbeeldingen in veel verschillende categoriëen. Denk daarbij aan steden, natuur en wereldkaarten. De foto op canvas muurdecoratie wordt strak gespannen op een houten frame van PEFC gekeurd grenen kwaliteitshout. Door onze professionele printers zijn kleuren helder en details goed zichtbaar. 

Formaten lopen van 20x20 tot 140x300 centimeter. Er is dus voor ieder wat wils. Laat je favoriete afbeelding bij onze zusteronderneming FotoCadeau.nl printen en binnen 48 uur ontvang jij je nieuwe schilderij thuis! Je kunt je eigen foto canvas print helemaal zelf ontwerpen. Je kiest de afbeelding, het formaat en eventuele extra bewerkingen.

Laat je olifant op canvas afdrukken en geniet binnen no time van je nieuwe muurdecoratie!

Hele collectie op Fotocadeau.nl bekijken