• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Canvas laten maken

Wij van CanvasCompany zijn al jaren een absolute specialist in canvas bedrukken. Al meer dan tien jaar kun je bij ons canvas laten drukken met jouw favoriete foto. Vele tevreden klanten hebben bij ons een canvas laten maken en door deze jarenlange ervaring weten wij precies wat onze klanten prettig vinden. Bij ons laat je jouw favoriete foto printen op canvas en kan je op die manier een persoonlijke wanddecoratie maken. Een canvas laten drukken is leuk voor eigen gebruik, maar ook erg leuk om cadeau te doen! Wacht niet langer en laat jouw favoriete foto printen op canvas!

Een persoonlijk canvas doek maken

Bij ons kan jij gemakkelijk een canvas doek maken van jouw favoriete foto. Vaak zien wij foto’s voorbij komen van families, vakanties of huisdieren. Het leuke aan een canvas doek maken is dat je alle kanten op kan. Jij bent de baas over wat er aan jouw muur komt te hangen. Naast jouw favoriete foto laat je ook gemakkelijk tekst op de canvas bedrukken. Jouw favoriete foto met een inspirerende spreuk is dus een van de vele mogelijkheden wanneer je bij ons een canvas laat maken. Hiernaast bieden wij erg veel verschillende formaten aan. Niet iedereen die bij ons een canvas laat maken heeft natuurlijk hetzelfde formaat in gedachten en daarom kun je bij ons uit vele verschillende afmetingen kiezen. Neem eens een kijkje in onze webshop en kom erachter of een foto op canvas laten maken iets voor jou is!

Bestellen en jouw favoriete foto printen op canvas

Dankzij onze handige besteltool heb jij binnen enkele klikken jouw foto op canvas bij ons in productie gezet. Het enige wat wij van jou nodig hebben is jouw foto en jouw wensen. Hierbij moet je denken aan het formaat, wel of geen ophangsysteem en het type verzending. Zodra je dit allemaal hebt doorgegeven gaan wij direct aan de slag met jouw canvas doek maken. Een canvas bedrukken en bezorgen duurt over het algemeen drie dagen. Mocht je niet zo lang kunnen wachten dan bieden wij ook nog de optie spoedverzending aan. Een canvas laten maken is zoals al eerder gezegd erg leuk voor in jouw eigen huis, maar ook een geweldig cadeau om te geven. Persoonlijker dan een mooie foto ga je het vaak niet krijgen. Wacht niet langer en laat vandaag nog jouw mooiste foto op canvas bedrukken!

Foto op canvas bestellen