• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Gefeliciteerd met een: Foto op MuchoPix!

Logo Slajeslag

Welkom! Je hebt vier Foto's op MuchoPix gewonnen bij SlaJeSlag. Wij gaan je helpen met het uitzoeken en het bestellen van jouw vier foto's op MuchoPix. Je kunt kiezen uit drie vormen: Hexagon 17x15 cm, Circle 15x15 cm, of Square 15x15 cm.

Wil je, net als 64% van onze klanten, een groter formaat dan het aangekochte formaat bestellen? Dat kan! Zo heb je voor slechts 2 euro extra al een groter formaat van 22x19 cm op Hexagon. Voor Circles en Squares geldt het formaat 19x19cm. Daarnaast zijn bijna alle andere formaten ook leverbaar!

Bekijk hier onze voorwaarden

Je hebt één van de drie vormen hieronder gewonnen. Je kunt echter ook kosteloos één van de andere opties kiezen.

Direct bestellen    Hexagon 17x15 cm

Direct bestellen Circles 15x15 cm

Direct bestellen Squares 15x15 cm

De CanvasCompany groep en SlaJeSlag.nl

Wij zijn CanvasCompany: een hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken zoals FotoOpHoutFotoCadeau en WereldKaarten.

We willen je graag mee laten genieten van alle mogelijkheden om jouw mooiste foto's op fotoproducten af te laten drukken. Een perfect fotoproduct zelfs, met daarnaast een zeer goede service. In samenwerking met SlaJeSlag bieden we je nu de mogelijkheid jouw mooiste foto's te laten shinen, voor een prikkie. Jij biedt op jouw favoriete product, wij bieden jou kwaliteit en een snelle levering. Veel plezier met je aanwinst!


 

Voorwaarden

  • Jouw foto's worden standaard geleverd met ophangsysteem.
  • Verzending mogelijk binnen Nederland en België. Verzendkosten zijn € 6,95 voor Nederland en € 7,95 voor België.
  • Per bestelling kan er 1 waardebonnummer worden ingeleverd. Per voucher betaal je verzendkosten.
  • Na bestelling wordt jouw bestelling binnen 7 werkdagen verzonden.
  • Niet tevreden over je fotoproduct? Klachten omtrent de geleverde fotoproducten kunnen alleen in behandeling worden genomen als het gaat om gebreken die tijdens het productieproces zijn ontstaan of om een beschadiging van het product. Dus niet als je bijvoorbeeld zelf onscherpe foto's of foto's met een te lage resolutie hebt aangeleverd of wanneer je een product bij nader inzien niet mooi vindt.