• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Gefeliciteerd met een: Foto Op Glas 60x40, 3 mm dik

Logo Slajeslag

Hé winnaar! Welkom op CanvasCompany.be. Je hebt een Foto op Glas gewonnen bij Slajeslag. Wij gaan je helpen met het uitzoeken en het bestellen van jouw prijs: een foto op plexiglas op het formaat 60x40 cm en 3 mm dik. Let hierbij goed op dat je in de besteltool de juiste dikte voor jouw plexiglas plaat selecteert!

Wil je, net als 64% van onze klanten, een groter formaat dan 60x40 cm bestellen? Dat kan! Zo heb je voor slechts 10 euro extra al een foto op plexiglas van 60x40 cm, 5 mm dik. Daarnaast zijn bijna alle andere formaten ook leverbaar! Let er op dat wij grotere formaten niet op een plaat van 3 mm kunnen drukken, omdat deze dan gaat doorbuigen. Wil je een groter formaat, dan moet je deze op een plaat van 5 of 10 mm dik bestellen. Let op: het is helaas niet mogelijk om een kleiner formaat te bestellen met jouw kortingscode.

Bekijk hier onze voorwaarden

Liever een groter formaat?

Foto op glas 60x40 cm, 3 mm dik

Direct bestellen    60x40 cm, 3 mm dik gratis

Foto op glas 70x50 cm, 5 mm dik

Direct bestellen     60x40 cm, 5 mm dik +  10,- euro

Foto op glas 90x60 cm, 5 mm dik

Direct bestellen     70x50 cm, 5 mm dik +  29,- euro

foto op glas met ophangysteem review


De FotoCadeau groep en Slajeslag.nl

Wij zijn FotoCadeau: een hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken zoals FotoOpHoutCanvasCompany en WereldKaarten.

We willen je graag mee laten genieten van alle mogelijkheden om jouw mooiste foto's op fotoproducten af te laten drukken. Een perfect fotoproduct zelfs, met daarnaast een zeer goede service. In samenwerking met Slajeslag bieden we je nu de mogelijkheid jouw mooiste foto's te laten shinen, voor een prikkie. Jij biedt op jouw favoriete product, wij bieden jou kwaliteit en een snelle levering. Veel plezier met je aanwinst!

Direct bestellen

 

Voorwaarden

  • Jouw foto op plexiglas wordt standaard geleverd zonder ophangsysteem. Deze kun je voor een klein bedrag bijbestellen.
  • Je mag kiezen voor een groter formaat; de waarde van dit product (€ 47,95) wordt met het totaalbedrag verrekend.
  • Verzending mogelijk binnen Nederland en België. Verzendkosten zijn € 6,95 voor Nederland en € 7,95 voor België.
  • Per bestelling kan er 1 waardebonnummer worden ingeleverd. Per voucher betaal je verzendkosten.
  • Na bestelling wordt jouw foto op plexiglas binnen 5 werkdagen verzonden.
  • Niet tevreden over je fotoproduct? Klachten omtrent de geleverde fotoproducten kunnen alleen in behandeling worden genomen als het gaat om gebreken die tijdens het productieproces zijn ontstaan of om een beschadiging van het product. Dus niet als je bijvoorbeeld zelf onscherpe foto's of foto's met een te lage resolutie hebt aangeleverd of wanneer je een product bij nader inzien niet mooi vindt.