• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Gefeliciteerd met een: Foto op Kussen (40x40 cm)!

Logo Slajeslag

Hé winnaar! Welkom op CanvasCompany.be. Je hebt een foto op kussen gewonnen bij Slajeslag. Wij gaan je helpen met het uitzoeken en het bestellen van jouw prijs: een foto op kussen op het formaat 40x40 cm.  

Zoek jij een groter kussen dan het formaat 40x40 cm? Dan kun jij voor een kleine meerprijs natuurlijk een groter formaat kiezen! Zo heb je voor slechts 6 euro extra al een foto op kussen van 60x60 cm. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit verschillende stoffen, verschillende achterzijden en heb je zelfs de keuze voor een buitenkussen! 

Bekijk hier onze voorwaarden

Bekijk snel jouw prijs!

Foto op kussen jouw gewonnen prijs

Direct bestellen   40x40 cm gratis

Of kies natuurlijk jouw eigen formaat kussen

Foto op kussen kies je eigen formaat

Direct bestellen Kies een groter formaat of een andere stof!

De FotoCadeau groep en Slajeslag.nl

Wij zijn FotoCadeau: een hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken zoals FotoOpHoutCanvasCompany en WereldKaarten.

We willen je graag mee laten genieten van alle mogelijkheden om jouw mooiste foto's op fotoproducten af te laten drukken. Een perfect fotoproduct zelfs, met daarnaast een zeer goede service. In samenwerking met Slajeslag bieden we je nu de mogelijkheid jouw mooiste foto's te laten shinen, voor een prikkie. Jij biedt op jouw favoriete product, wij bieden jou kwaliteit en een snelle levering. Veel plezier met je aanwinst!

Direct bestellen

Hoe wil jij de achterzijde van je kussen?

Voor een paar euro extra kan jij je kussen dubbelzijdig bedrukken en dus dubbel zo mooi maken! Wil je liever een effen achterzijde? Je kan kiezen uit 4 kleuren: wit, zwart, roze of mintgroen. 

Achterzijde opties Foto op Kussen


 

Voorwaarden

  • Je mag kiezen voor een groter formaat; de waarde van dit product (€ 44,95) wordt met het totaalbedrag verrekend.
  • Verzending mogelijk binnen Nederland en België. Verzendkosten zijn € 6,95 voor Nederland en € 7,95 voor België.
  • Per bestelling kan er 1 waardebonnummer worden ingeleverd. Per voucher betaal je verzendkosten.
  • Na bestelling wordt jouw foto op kussen binnen 3 werkdagen verzonden.
  • Niet tevreden over je fotoproduct? Klachten omtrent de geleverde fotoproducten kunnen alleen in behandeling worden genomen als het gaat om gebreken die tijdens het productieproces zijn ontstaan of om een beschadiging van het product. Dus niet als je bijvoorbeeld zelf onscherpe foto's of foto's met een te lage resolutie hebt aangeleverd of wanneer je een product bij nader inzien niet mooi vindt.