• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Gefeliciteerd met een: Foto Op Poster 120x80!

Logo Slajeslag

Hé winnaar! Welkom op CanvasCompany.be. Je hebt een Foto op Poster gewonnen bij Slajeslag. Wij gaan je helpen met het uitzoeken en het bestellen van jouw prijs: een foto op posterpapier op het formaat 120x80 cm. 

Wil je, net als 64% van onze klanten, een groter formaat dan 120x80 cm bestellen? Dat kan! Zo heb je voor slechts 16 euro extra al een foto op poster van 150x100 cm. Daarnaast zijn bijna alle andere formaten ook leverbaar! Let op: het is helaas niet mogelijk om een kleiner formaat te bestellen met jouw kortingscode.

Bekijk hier onze voorwaarden

Liever een groter formaat?

Foto op poster 120x80

Direct bestellen    120x80 cm gratis

Foto op poster 150x100 cm

Direct bestellen    150x100 cm +  15,- euro

Foto op poster 160x120 cm

Direct bestellen    160x120 cm +  30,- euro

Kies voor een professionele foto controle!

Voor maar € 2,47 kun jij jouw foto al laten controleren. Niet elke foto is geschikt voor een perfecte afdruk op het door jouw gewenste formaat (o.a. foto's van mobiele telefoons, WhatsApp). Wil jij dat één van onze professionals jouw foto beoordeelt op kleur, scherpte, uitsnede, formaat en aantal pixels? Kies dan voor onze foto controle!

Fotocontrole


De FotoCadeau groep en Slajeslag.nl

Wij zijn FotoCadeau: een hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken zoals FotoOpHoutCanvasCompany en WereldKaarten.

We willen je graag mee laten genieten van alle mogelijkheden om jouw mooiste foto's op fotoproducten af te laten drukken. Een perfect fotoproduct zelfs, met daarnaast een zeer goede service. In samenwerking met Slajeslag bieden we je nu de mogelijkheid jouw mooiste foto's te laten shinen, voor een prikkie. Jij biedt op jouw favoriete product, wij bieden jou kwaliteit en een snelle levering. Veel plezier met je aanwinst!

Direct bestellen

 

Voorwaarden

  • Je mag kiezen voor een groter formaat; de waarde van dit product (€ 32,95) wordt met het totaalbedrag verrekend.
  • Verzending mogelijk binnen Nederland en België. Verzendkosten zijn € 6,95 voor Nederland en € 7,95 voor België.
  • Per bestelling kan er 1 waardebonnummer worden ingeleverd. Per voucher betaal je verzendkosten.
  • Na bestelling wordt jouw foto op poster binnen 2 werkdagen verzonden.
  • Niet tevreden over je fotoproduct? Klachten omtrent de geleverde fotoproducten kunnen alleen in behandeling worden genomen als het gaat om gebreken die tijdens het productieproces zijn ontstaan of om een beschadiging van het product. Dus niet als je bijvoorbeeld zelf onscherpe foto's of foto's met een te lage resolutie hebt aangeleverd of wanneer je een product bij nader inzien niet mooi vindt.