• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Stadskaart op canvas

Tegenwoordig is de stadskaart op canvas erg trendy en deze zie je dan ook veel terug in woonbladen en dergelijke. Het is een leuke variatie op een wereldkaart aan de muur. Het canvas zorgt voor een rustige, neutrale uitstraling. Om deze reden past een canvas stadskaart in bijna elk interieur. Eventueel kun je nog een baklijst om het doek plaatsen en hem ophangen met ons gebruiksvriendelijke ophangsysteem. Bekijk de voorbeelden en bestel snel een stadskaart op canvas!

Wat is een stadskaart op canvas?

Een stadskaart op canvas is een super leuke manier om je muur te decoreren. Je hebt namelijk een ruimte keuze. Ga je voor Amsterdam aan de muur of ben je een echte Stadjer en kies je voor Groningen? Zo heeft elke provincie wel een mooie stad, die je op canvas af kunt laten drukken. Je hoeft natuurlijk niet voor een Nederlandse stad te kiezen, want er zijn natuurlijk genoeg mooie wereldsteden!
Een canvas stadskaart is leuk voor in de woonkamer, maar deze staat ook erg mooi op een studentenkamer of slaapkamer. Deze wanddecoratie heeft een stijlvolle uitstraling door de zwart-witte plattegrond print van de stad. Om deze reden past hij dan ook in veel verschillende interieurs.

X

Een stadskaart op canvas bestellen

Je kunt een stadskaart op canvas op twee verschillende manieren bestellen. Allereerst kun je zelf op zoek gaan naar een mooie afbeelding van een stadskaart. Vervolgens kun je deze afbeelding uploaden op onze website en deze af laten drukken. Dit kost niks meer dan de reguliere canvasdoeken.
Ook kun je een kijkje nemen op de website van het zusje van CanvasCompany, namelijk Wereldkaarten.nl. In het assortiment vind je verschillende prints van mooie steden uit Nederland, maar ook steden uit Duitsland en Oostenrijk. Je bestelt een stadskaart uit dit assortiment op canvas vanaf € 34,95. Eventueel kun je een baklijst bestellen om jouw stad op canvas in te plaatsen en op te hangen. Je kunt het losse doek, maar ook met baklijst ophangen met behulp van ons handige ophangsysteem. Deze kun je bij bestellen voor maar € 3,67. Hiermee hangt jouw foto op canvas in no-time aan de muur!

Bekijk de voorbeelden en bestel een stadskaart op canvas!

Bekijk de collectie op Wereldkaarten.nl