• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Gefeliciteerd met een: Foto Op Deurposter!

Vakantieveilingen.nl

Hé winnaar! Welkom op CanvasCompany.be. Je hebt een Foto op Deurposter gewonnen bij VakantieVeilingen. Wij gaan je helpen met het uitzoeken en het bestellen van jouw prijs: een deurposter op het formaat 70x205 cm.  

Heb jij een grotere deur dan het gewonnen formaat van 70x205 cm? Dan kun jij voor een kleine bijbetaling natuurlijk jouw eigen formaat kiezen! Zo heb je voor slechts 13 euro extra al een foto op deurposter van 90x205 cm. Daarnaast zijn bijna alle andere formaten ook leverbaar!

Bekijk hier onze voorwaarden

Bekijk snel jouw prijs!

Deurposter gewonnen formaat

Direct bestellen    70x205 cm gratis

Of kies natuurlijk jouw eigen formaat deurposter.

Foto op deurposter

Direct bestellen Betaal een kleine meerprijs en kies je eigen formaat!

De FotoCadeau groep en VakantieVeilingen.nl

Wij zijn FotoCadeau: een hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken zoals FotoOpHoutCanvasCompany en WereldKaarten.

We willen je graag mee laten genieten van alle mogelijkheden om jouw mooiste foto's op fotoproducten af te laten drukken. Een perfect fotoproduct zelfs, met daarnaast een zeer goede service. In samenwerking met VakantieVeilingen bieden we je nu de mogelijkheid jouw mooiste foto's te laten shinen, voor een prikkie. Jij biedt op jouw favoriete product, wij bieden jou kwaliteit en een snelle levering. Veel plezier met je aanwinst!

Direct bestellen


 

Voorwaarden

  • Je mag kiezen voor een groter formaat; de waarde van dit product (€ 79,95) wordt met het totaalbedrag verrekend.
  • Verzending mogelijk binnen Nederland en België. Verzendkosten zijn € 6,95 voor Nederland en € 7,95 voor België.
  • Per bestelling kan er 1 waardebonnummer worden ingeleverd. Per voucher betaal je verzendkosten.
  • Na bestelling wordt jouw foto op deurposter binnen 3 werkdagen verzonden.
  • Niet tevreden over je fotoproduct? Klachten omtrent de geleverde fotoproducten kunnen alleen in behandeling worden genomen als het gaat om gebreken die tijdens het productieproces zijn ontstaan of om een beschadiging van het product. Dus niet als je bijvoorbeeld zelf onscherpe foto's of foto's met een te lage resolutie hebt aangeleverd of wanneer je een product bij nader inzien niet mooi vindt.