• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Belangrijke info mbt de levering van jouw product:
Geachte winnaar, wij werken met man en macht om ervoor te zorgen dat jij je fotoproduct zo snel mogelijk ontvangt. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan rekenen we op je begrip. Zodra je pakket gesorteerd is, ontvang je een Track & Trace code. Bel of mail ons niet over de levertijd, en wacht op de update van de vervoerder.

Gefeliciteerd met een: Foto Op Glas 60x40

Vakantieveilingen.nl

Hé winnaar! Welkom op Fotocadeau.nl. Je hebt een Foto op Glas gewonnen bij VakantieVeilingen. Wij gaan je helpen met het uitzoeken en het bestellen van jouw prijs: een foto op plexiglas op het formaat 60x40 cm en 5 mm dik.

Wil je, net als 64% van onze klanten, een groter formaat dan 60x40 cm bestellen? Dat kan! Zo heb je voor slechts 19 euro extra al een foto op plexiglas van 70x50 cm. Daarnaast zijn bijna alle andere formaten ook leverbaar! 

Bekijk hier onze voorwaarden

Liever een groter formaat?

Foto op glas 60x40

Direct bestellen    60x40 cm gratis

Foto op glas 70x50

Direct bestellen     70x50 cm +  19,- euro

Foto op glas 90x60

Direct bestellen     90x60 cm +  40,- euro

foto op glas met ophangysteem review


De FotoCadeau groep en VakantieVeilingen.nl

Wij zijn FotoCadeau: een hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken zoals FotoOpHoutCanvasCompany en WereldKaarten.

We willen je graag mee laten genieten van alle mogelijkheden om jouw mooiste foto's op fotoproducten af te laten drukken. Een perfect fotoproduct zelfs, met daarnaast een zeer goede service. In samenwerking met VakantieVeilingen bieden we je nu de mogelijkheid jouw mooiste foto's te laten shinen, voor een prikkie. Jij biedt op jouw favoriete product, wij bieden jou kwaliteit en een snelle levering. Veel plezier met je aanwinst!

Direct bestellen

 

Voorwaarden

  • Jouw foto op plexiglas wordt standaard geleverd zonder ophangsysteem. Deze kun je voor een klein bedrag bijbestellen.
  • Je mag kiezen voor een groter formaat; de waarde van dit product (€ 57,95) wordt met het totaalbedrag verrekend.
  • Verzending mogelijk binnen Nederland en België. Verzendkosten zijn € 6,95 voor Nederland en € 7,95 voor België.
  • Per bestelling kan er 1 waardebonnummer worden ingeleverd. Per voucher betaal je verzendkosten.
  • Na bestelling wordt jouw foto op plexiglas binnen 5 werkdagen verzonden.
  • Niet tevreden over je fotoproduct? Klachten omtrent de geleverde fotoproducten kunnen alleen in behandeling worden genomen als het gaat om gebreken die tijdens het productieproces zijn ontstaan of om een beschadiging van het product. Dus niet als je bijvoorbeeld zelf onscherpe foto's of foto's met een te lage resolutie hebt aangeleverd of wanneer je een product bij nader inzien niet mooi vindt.