• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Belangrijke info mbt de levering van jouw product:
Geachte winnaar, wij werken met man en macht om ervoor te zorgen dat jij je fotoproduct zo snel mogelijk ontvangt. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan rekenen we op je begrip. Zodra je pakket gesorteerd is, ontvang je een Track & Trace code. Bel of mail ons niet over de levertijd, en wacht op de update van de vervoerder.

Gefeliciteerd met een: Foto op klok (diameter 20 cm)

Vakantieveilingen.nl

Hé winnaar! Welkom op CanvasCompany.be. Je hebt een foto op klok gewonnen bij VakantieVeilingen. Wij gaan je helpen met het uitzoeken en het bestellen van jouw prijs: een foto op klok met een diameter van 20 cm.  

Je kunt ook kiezen voor verschillende opties en bewerkingen, zoals het meeleveren van een batterij of professionele fotocontrole. Ook is het mogelijk om een zwart-wit of sepia bewerking toe te passen op jouw foto.

Bekijk hier onze voorwaarden

Bekijk snel jouw prijs!

 

Fotoklok jouw prijs

Direct bestellen   Foto op klok, diameter 20 cm gratis

Een batterij bij jouw fotoklok?

Voor maar € 0,99 leveren wij een batterij bij jouw fotoklok!

Foto op klok batterij

De FotoCadeau groep en VakantieVeilingen.nl

Wij zijn FotoCadeau: een hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken zoals FotoOpHoutCanvasCompany en WereldKaarten.

We willen je graag mee laten genieten van alle mogelijkheden om jouw mooiste foto's op fotoproducten af te laten drukken. Een perfect fotoproduct zelfs, met daarnaast een zeer goede service. In samenwerking met VakantieVeilingen bieden we je nu de mogelijkheid jouw mooiste foto's te laten shinen, voor een prikkie. Jij biedt op jouw favoriete product, wij bieden jou kwaliteit en een snelle levering. Veel plezier met je aanwinst!

Direct bestellen

Professionele fotocontrole?

Voor een kleine meerprijs (+ € 2,47) kun je jouw foto laten controleren. Niet elke foto is geschikt om op het door jou gekozen formaat te worden afgedrukt (foto's van mobiele telefoons, WhatsApp etc.). Wil je dat een van onze professionals jouw foto controleert op kleur, scherpte, formaat en aantal pixels? Selecteer dan deze optie.

Professionele fotocontrole


 

Voorwaarden

  • Je mag kiezen voor een groter formaat; de waarde van dit product (€ 29,95) wordt met het totaalbedrag verrekend.
  • Verzending mogelijk binnen Nederland en België. Verzendkosten zijn € 5,95 voor Nederland en € 6,95 voor België.
  • Per bestelling kan er 1 waardebonnummer worden ingeleverd. Per voucher betaal je verzendkosten.
  • Na bestelling wordt jouw foto op klok binnen 3 werkdagen verzonden.
  • Niet tevreden over je fotoproduct? Klachten omtrent de geleverde fotoproducten kunnen alleen in behandeling worden genomen als het gaat om gebreken die tijdens het productieproces zijn ontstaan of om een beschadiging van het product. Dus niet als je bijvoorbeeld zelf onscherpe foto's of foto's met een te lage resolutie hebt aangeleverd of wanneer je een product bij nader inzien niet mooi vindt.