• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Gefeliciteerd met een: Foto op Kussensloop (50x60 cm)!

Vakantieveilingen.nl

Hé winnaar! Welkom op FotoCadeau.nl. Je hebt een foto op kussensloop gewonnen bij VakantieVeilingen. Wij gaan je helpen met het uitzoeken en het bestellen van jouw prijs: een foto op kussensloop op het formaat 50x60 cm.  

Daarnaast kun je ook nog kiezen uit verschillende stoffen, verschillende kleuren achterzijde of dubbelzijdige bedrukking!

Bekijk hier onze voorwaarden

Bekijk snel jouw prijs!

Foto op kussensloop jouw gewonnen prijs

Direct bestellen 

Hoe wil jij de achterzijde van je kussensloop?

Voor een paar euro extra kan jij je kussensloop dubbelzijdig bedrukken en dus dubbel zo mooi maken! Wil je liever een effen achterzijde? Je kan kiezen uit 4 kleuren: wit, zwart, roze of mintgroen. 

 

Achterzijde opties foto op kussensloop

Direct bestellen 

De FotoCadeau groep en VakantieVeilingen.nl

Wij zijn FotoCadeau: een hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken zoals FotoOpHoutCanvasCompany en WereldKaarten.

We willen je graag mee laten genieten van alle mogelijkheden om jouw mooiste foto's op fotoproducten af te laten drukken. Een perfect fotoproduct zelfs, met daarnaast een zeer goede service. In samenwerking met VakantieVeilingen bieden we je nu de mogelijkheid jouw mooiste foto's te laten shinen, voor een prikkie. Jij biedt op jouw favoriete product, wij bieden jou kwaliteit en een snelle levering. Veel plezier met je aanwinst!

Direct bestellen


 

Voorwaarden

  • Je mag kiezen voor een groter formaat; de waarde van dit product wordt met het totaalbedrag verrekend.
  • Verzending mogelijk binnen Nederland en België. Verzendkosten zijn € 6,95 voor Nederland en € 7,95 voor België.
  • Per bestelling kan er 1 waardebonnummer worden ingeleverd. Per voucher betaal je verzendkosten.
  • Na bestelling wordt jouw foto op kussensloop binnen 3 werkdagen verzonden.
  • Niet tevreden over je fotoproduct? Klachten omtrent de geleverde fotoproducten kunnen alleen in behandeling worden genomen als het gaat om gebreken die tijdens het productieproces zijn ontstaan of om een beschadiging van het product. Dus niet als je bijvoorbeeld zelf onscherpe foto's of foto's met een te lage resolutie hebt aangeleverd of wanneer je een product bij nader inzien niet mooi vindt.