• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Belangrijke info mbt de levering van jouw product:
Geachte winnaar, wij werken met man en macht om ervoor te zorgen dat jij je fotoproduct zo snel mogelijk ontvangt. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan rekenen we op je begrip. Zodra je pakket gesorteerd is, ontvang je een Track & Trace code. Bel of mail ons niet over de levertijd, en wacht op de update van de vervoerder.

Gefeliciteerd met een: Fotokoffer!

Vakantieveilingen.nl

Hé winnaar! Welkom op CanvasCompany.be. Je hebt een fotokoffer gewonnen bij VakantieVeilingen. Wij gaan je helpen met het uitzoeken en het bestellen van jouw prijs: een fotokoffer met een fotovel.  

Kun jij niet kiezen uit al die mooie foto's? Voor een kleine meerprijs kun je bij ons ook een los fotovel bijbestellen! Je kunt dan makkelijk switchen tussen de foto's; het fotovel is namelijk vervangbaar. Ook kun je kiezen voor diverse fotobewerkingen en extra opties. 

Bekijk hier onze voorwaarden

Bekijk snel jouw prijs!

 

Fotokoffer jouw gewonnen prijs

Direct bestellen   Fotokoffer, 55 x 35 x 20 cm gratis

Nog een foto bestellen?

Voor slechts € 13,95 bestel jij al een los fotovel erbij!

Fotokoffer los fotovel

Direct bestellen   Extra foto + € 13,95

De FotoCadeau groep en VakantieVeilingen.nl

Wij zijn FotoCadeau: een hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken zoals FotoOpHoutCanvasCompany en WereldKaarten.

We willen je graag mee laten genieten van alle mogelijkheden om jouw mooiste foto's op fotoproducten af te laten drukken. Een perfect fotoproduct zelfs, met daarnaast een zeer goede service. In samenwerking met VakantieVeilingen bieden we je nu de mogelijkheid jouw mooiste foto's te laten shinen, voor een prikkie. Jij biedt op jouw favoriete product, wij bieden jou kwaliteit en een snelle levering. Veel plezier met je aanwinst!

Direct bestellen

Professionele fotocontrole?

Voor een kleine meerprijs (+ € 2,47) kun je jouw foto laten controleren. Niet elke foto is geschikt om op het door jou gekozen formaat te worden afgedrukt (foto's van mobiele telefoons, WhatsApp etc.). Wil je dat een van onze professionals jouw foto controleert op kleur, scherpte, formaat en aantal pixels? Selecteer dan deze optie.

Professionele fotocontrole


 

Voorwaarden

  • Je mag kiezen voor een groter formaat; de waarde van dit product (€ 109,95) wordt met het totaalbedrag verrekend.
  • Verzending mogelijk binnen Nederland en België. Verzendkosten zijn € 6,95 voor Nederland en € 7,95 voor België.
  • Per bestelling kan er 1 waardebonnummer worden ingeleverd. Per voucher betaal je verzendkosten.
  • Na bestelling wordt jouw fotokoffer binnen 4 werkdagen verzonden.
  • Niet tevreden over je fotoproduct? Klachten omtrent de geleverde fotoproducten kunnen alleen in behandeling worden genomen als het gaat om gebreken die tijdens het productieproces zijn ontstaan of om een beschadiging van het product. Dus niet als je bijvoorbeeld zelf onscherpe foto's of foto's met een te lage resolutie hebt aangeleverd of wanneer je een product bij nader inzien niet mooi vindt.