• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Foto op canvas vergelijken

 

Vele aanbieders claimen de beste of goedkoopste te zijn, maar niet is minder waar. Deze pagina over foto op canvas vergelijken neemt deze zelfbenoemde beste aanbieders onder de loep en laat zien dat zij niet zo goed zijn als zij beweren. Neem nou de kruidvat foto op canvas, zij claimen de goedkoopste aanbieder van canvas te zijn. Maar het kruidvat canvas is dat helemaal niet, wij bieden ons canvas namelijk aan voor slechts €3,30 waar dit bij een foto op canvas kruidvat €10,99 is, een aanzienlijk verschil dus! Bestel daarom goedkoop canvas bij CanvasCompany!

 

Foto op canvas hema

 

Maar kruidvat canvas is niet het enige canvas wat volgens ons te duur verkocht wordt. De hema foto op canvas is ook veel te prijzig naar onze mening. Daarnaast is de kwaliteit van de foto canvas hema niet de kwaliteit waar wij naar streven. Wij staan namelijk voor twee dingen, voor hoge kwaliteit en deze aanbieden voor een scherpe prijs. Dit alles om ervoor te zorgen dat jij jouw mooiste herinneringen kunt vereeuwigen op een foto op canvas. Onze canvas wordt, in tegenstelling tot kruidvat canvas, van de beste materialen gemaakt en door professionele, getrainde medewerkers opgespannen. Tevens heb je een ruime keus qua formaten, zo bestel je jouw foto op canvas al vanaf 20x20cm. Zoek jij nou een groter formaat, dan is dit natuurlijk geen probleem ons grootste formaat is maar liefst 300x140cm groot!

 

Canvas foto kruidvat vergelijken

 

Een kruidvat canvas vergelijken met die van ons brengt al snel de conclusie dat onze foto op canvas op vrijwel elk vlak beter is. Wij bieden namelijk niet alleen meer formaten dan het canvas kruidvat, maar zijn ook nog eens vele malen goedkoper. Onze hoge kortingen zorgen ervoor dat jij altijd gegarandeerd bent van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Een foto op canvas bestellen is bovendien zo gepiept, wij hebben namelijk een speciale besteltool ontwikkeld om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Jij hoeft alleen maar jouw foto te uploaden, het formaat te kiezen en eventuele aanpassingen te maken. Als alles dan naar tevredenheid is kun je verder met bestellen, onze standaard verzendtijd is binnen drie werkdagen. Kies je voor de spoedverzending dan bedraagt dit slecht één werkdag, ook hierin zijn wij sneller dan de canvas hema en de kruidvat canvas.

 

Twijfel daarom niet langer en bestel jouw foto op canvas bij CanvasCompany!