• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Doorsnee meubilair van grote ketens mag dan wel populair zijn, maar mensen willen steeds meer persoonlijke elementen aanbrengen in hun interieur. Een  canvas foto  kan dan een uitkomst bieden. 

 

Canvas foto's zijn mooi in ieder interieur. U kunt namelijk zelf bepalen welke foto u op canvas af wilt laten drukken en daarmee bepaalt u ook zelf welke kleuren u terug wilt laten komen in uw interieur. Heeft u in de huiskamer bijvoorbeeld gebruik gemaakt van blauwe accessoires, dan zou u ervoor kunnen kiezen om iets met een blauw thema op de canvas foto af te laten beelden. Denkt u hierbij aan een strand met een blauwe zee of een helderblauwe lucht met een aantal wolken. 

 

Canvas foto strand

 

Bovendien kunt u zelf bepalen hoe groot het doek moet zijn. Bij de Canvas Company kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een doek van 20x30cm, maar ook van 140x300 cm. U kunt ook  meerdere canvas foto's naast elkaar hangen in verschillende formaten. Dit zal een verrassend effect creëeren en een aparte versiering aan uw muur zijn. 

 

Naast  vele verschillende formaten  heeft u ook de keuze uit een 2cm of een 4cm dik frame. Doordat een canvas doek, ongeacht de framedikte, altijd uitsteekt, kunt u spelen met het driedimensionale effect in een woning. Het interieur zal 'tastbaarder' worden, waardoor het knusser en gezelliger aanvoelt.

 

Direct Bestellen