• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

CanvasCompany service: bij ons bent u geen nummer!

CanvasCompany service 

CancasCompany wordt niet alleen geprezen om haar zeer goede kwaliteit. Ook wordt onze klantenservice door onze klanten als uitmuntend bestempeld! Dit is niet voor niets. Wij zijn namelijk goed bereikbaar via telefoon, e-mail, social media en denken mee met de klant. Is een foto niet van voldoende kwaliteit? Wij drukken uw foto op canvas dan niet af maar nemen eerst contact met u op over het mogelijk tegenvallende resultaat. Deze pro-actieve houding van onze medewerkers wordt door onze klanten zeer gewaardeerd! Dit wordt bevestigd door de postieve reacties van onze klanten.

Service: Gratis bewerkingen

Wilt u een speciale bewerking toevoegen aan uw foto op canvas? U wilt uw kleurenfoto bijvoorbeeld in zwart/wit of sepia afgedrukt hebben? Of u vindt de rode ogen of datum op de foto hinderlijk? Deze bewerkingen verrichten wij gratis voor u!

Speciale effecten 

Wilt u een speciaal effect op uw foto op canvas? Onze professionele vormgevers behandelen uw foto met zorg! Wilt u bijvoorbeeld een leuk kleuraccent toevoegen aan uw foto? Onze vormgevers kunnen ervoor zorgen dat er één of meerdere kleuren uitspringen.  Of heeft u zoveel leuke foto's dat u niet kunt kiezen? Onze vormgevers kunnen er dan een mooie collage op canvas van maken. Ook een meerluik behoort tot de mogelijkheden, wij delen uw foto in dit geval op in twee of meer doeken.
Bekijk de mogelijkheden van onze speciale effecten.

Niet tevreden met uw foto op canvas? 

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met uw foto op canvas? Wij zorgen ervoor dat u dat wél wordt! Neem in dit geval zo spoedig mogelijk contact met ons op en wij zorgen zo snel mogelijk voor een passende oplossing.

> Meer klantreacties lezen
 

Direct Bestellen