• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

CanvasCompany service: bij ons ben jij geen nummer!

CanvasCompany service  

CancasCompany wordt niet alleen geprezen om haar zeer goede kwaliteit. Ook wordt onze klantenservice door onze klanten als uitmuntend bestempeld! Dit is niet voor niets. Wij zijn namelijk goed bereikbaar via telefoon, e-mail, social media en denken mee met de klant. Is een foto niet van voldoende kwaliteit? Wij drukken jouw foto op canvas dan niet af, maar nemen eerst contact met jou op over het mogelijk tegenvallende resultaat. Deze pro-actieve houding van onze medewerkers wordt door onze klanten zeer gewaardeerd! Dit wordt bevestigd door de postieve reacties van onze klanten.

Service: Gratis bewerkingen

Wil je een speciale bewerking toevoegen aan jouw foto op canvas? Wil jij je kleurenfoto bijvoorbeeld in zwart-wit of sepia afgedrukt hebben? Of vind je de rode ogen of datum op de foto hinderlijk? Deze bewerkingen verrichten wij gratis voor jou!

Speciale effecten 

Wil je een speciaal effect op jouw foto op canvas? Onze professionele vormgevers behandelen jouw foto met zorg! Wil je bijvoorbeeld een leuk kleuraccent toevoegen aan je foto? Onze vormgevers kunnen ervoor zorgen dat er één of meerdere kleuren uitspringen.  Of heb jij zoveel leuke foto's dat je niet kunt kiezen? Onze vormgevers kunnen er dan een mooie collage op canvas van maken. Ook een meerluik behoort tot de mogelijkheden. Wij delen jouw foto in dit geval op in twee of meer doeken.
Bekijk de mogelijkheden van onze speciale effecten.

Niet tevreden met uw foto op canvas? 

Mocht jij onverhoopt toch niet tevreden zijn met je foto op canvas? Wij zorgen ervoor dat jij dat wél wordt! Neem in dit geval zo spoedig mogelijk contact met ons op en wij zorgen zo snel mogelijk voor een passende oplossing.

> Meer klantreacties lezen
 

Direct Bestellen