• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Geboortekaartje op canvas

geboortekaartje op canvas afdrukken

Heeft u een geboortekaartje ontvangen en gaat u binnenkort op kraamvisite? Dan kunt u natuurlijk niet met lege handen aan komen zetten. Slofjes, een knuffeldoekje of een mutsje? Erg leuk uiteraard, maar origineel is het niet. Daarnaast worden de ouders vaak al overspoeld met dit soort cadeautjes en komt het in de weg te liggen.

Met het afdrukken van een geboortekaartje op canvas geef je een uniek en persoonlijk cadeau, wat geheid in de smaak zal vallen bij de nieuwbakken ouders. Voor het afdrukken van een geboortekaartje op canvas hebben we het ontwerp digitaal nodig. Dat kan op verschillende manieren. Zo kun je de ontwerper van het kaartje vragen om een digitaal ontwerp. Je kunt zelf een scan of een goede foto van het geboortekaartje maken, maar je kunt ook gewoon het geboortekaartje opsturen en dan scannen wij deze in een goede resolutie om deze vervolgens af te drukken op doek.

Een geboortekaartje op linnen is in vele verschillende formaten verkrijgbaar en heeft een levertijd van 2 werkdagen.

Geboortekaartje op canvas baby Geboortekaartje op canvas jongen Geboortekaartje op canvas meisje

Persoonlijk cadeau

Dus bent u op zoek naar een persoonlijk en origineel geboortecadeau? Bestelt u dan het geboortekaartje op een canvasdoek. U zult de kersverse ouders hiermee een blijvende herinnering schenken die prachtig boven bijvoorbeeld het bedje of de commode past.

Direct Bestellen