• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Kinderkaart Europa op canvas

Een kinderkaart van Europa op canvas is erg leuk om aan de muur te hangen op de kinderkamer. Met keuze uit verschillende kaarten van Europa kun je een leuke uitzoeken die precies bij de kinderkamer past. Je laat de Europa kaart gemakkelijk afdrukken op canvas. Hierbij heb je keuze uit verschillende formaten en framediktes. Om het jezelf extra gemakkelijk te maken, kun je een ophangsysteem bij bestellen.

Een originele kinderkaart Europa op canvas

Er zijn veel verschillende manieren om de muren van de slaapkamer van je zoon of dochter te decoreren. Je kunt kiezen voor een mooie poster of een foto op een ander materiaal. Ook is fotobehang erg leuk voor op de kinderkamer. Een andere leuke manier is een canvasdoek met een kinderkaart van Europa erop. Een kinderkaart van Europa is namelijk heel vrolijk en kleurrijk en zal dan ook zeker leuk staan op de kinderkamer. Deze kaart is niet alleen heel mooi, maar ook leerzaam. Je hebt namelijk keuze uit verschillende prints van een Europa kinderkaart. Op deze kaarten worden de verschillende landen aangegeven, maar ook steden en zeeën. Wat deze kaarten zo leuk maakt voor kinderen, zijn de speelse afbeeldingen. Op de kaarten vind je afbeeldingen van dieren, mensen en voertuigen. Voor elk kind is er dus een geschikte kaart te vinden!
Bij een Europa kinderkaart kun je verschillende extra opties bestellen. Allereerst is er de mogelijkheid om een baklijst om je Europa kaart te plaatsen. Je geeft jouw kinderkaart extra uitstraling door hem in te lijsten. In ons assortiment vind je baklijsten in het zwart, wit en houtkleur. Je kunt dus een lijst uitkiezen die bij je kaart op canvas past.
Ook is er de mogelijkheid om een doosje met 100 prikvlaggetjes bij te bestellen. In het doosje zitten prikvlaggetjes in verschillende kleuren. Hiermee kun je bijhouden welke landen jullie al bezocht hebben, maar ook welke je allemaal nog wilt bezoeken.
Om het jezelf zo makkelijk mogelijk te maken, kun je voor €3,47 een ophangsysteem bestellen. Zo kun je met een kartel haak, schroeven en pluggen jouw kinderkaart ophangen.

Bestel vandaag nog een kinderkaart van Europa op canvas!

Direct Bestellen