• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Pop art schilderij maken

Om jouw foto een retro uitstraling te geven, kun je een pop art schilderij maken op canvas. Hierbij wordt jouw foto bewerkt, zodat het lijkt alsof deze uit een retro Amerikaans stripboek komt. Je kunt zelf een pop-art ontwerpen van jouw foto, maar dit is een lastig en tijdrovend klusje. Om deze reden kun je ook een pop-art laten maken door onze grafisch vormgever. Ontdek de mogelijkheden en bestel een pop-art foto op canvas!

 

Hoe ziet een pop-art schilderij eruit?

Wil je jouw foto graag iets (laten) bewerken voordat je hem aan de muur hangt? Dan is een pop-art bewerking misschien iets voor jou! Bij een pop-art bewerking lijkt het alsof jouw foto afkomstig is uit een retro Amerikaans stripboek.

Het is een lastige en tijdrovende fotobewerking en daarom voeren wij deze dan ook graag voor je uit. Het enige wat jij hoeft te doen, is de foto en jouw wensen doorgeven. Een pop art schilderij maken kan namelijk zo kleurrijk worden als je maar wilt. Je kunt aangeven in welke kleuren jij het gezicht, haar en kleding bijvoorbeeld wilt. Dit doorgeven van jouw wensen gaat erg gemakkelijk. Je kunt namelijk gewoon de foto van jouw keuze uploaden in onze besteltool, bij stap 2 ‘pop-art’ aanvinken en vervolgens je bestelling afronden. Onze vormgever neemt dan contact met jou op voor de wensen. Let er dus wel op dat je een geldig e-mailadres achter laat. Wanneer onze ontwerper jouw wensen heeft ontvangen, wordt een ontwerp gemaakt. Dit voorbeeld kun je tot twee keer toe kosteloos laten wijzigen.

Een pop art maken op canvas

Wanneer jij tevreden bent met je pop-art schilderij, wordt de bestelling verwerkt en gaan we jouw pop-art foto op canvas drukken. Onze canvasdoeken zijn gemaakt van stevig 300-grams canvas. Daarnaast wordt jouw schilderij met een UV-print op het doek gedrukt, wat zorgt voor een scherpe print, die nauwelijks zal verkleuren.

Heb je akkoord gegeven? Dan gaat de levertijd in en gaan we jouw canvas pop art maken. Hierbij wordt jouw doek binnen 48 uur verzonden. Je bestelt een pop-art schilderij op canvas voor €35 + de originele doek prijs. Wellicht vind je onze sepia fotobewerking en zwart-wit fotobewerking ook interessant.

Ontdek de mogelijkheden en bestel vandaag nog een pop-art schilderij op canvas!

Direct BestellenTitle: Pop Art Schilderij Op Canvas ✓ Maar Liefst -35% Korting! 

Description: Pop Art Schilderij Op Canvas ✓ Oplopend tot -35% KORTING ⭐ Jouw canvas vanaf € 3,90 ✅ De beste kwaliteit volgens de Consumentenbond ✓ Snelle leveringen!