• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Een sepia foto op canvas!

Foto in sepia op canvas afdrukken

Sepia foto op canvas bestellen

Een sepia foto op canvas is een leuke manier om jouw foto een vintage uitstraling te geven. Dit kun je gemakkelijk doen in onze besteltool. Je zet jouw foto om in sepia of zwart-wit tinten. Dit kan voor een foto op canvas, maar ook voor onze andere wanddecoraties en fotocadeaus. Bovendien wordt jouw canvas doek verzonden binnen 72 uur!

Waarom een sepia foto op canvas?

Foto op canvas fotobewerking origineel Foto op canvas fotobewerking zwart wit Foto op canvas fotobewerking sepia

Een kleurenfoto is natuurlijk erg leuk om zo af te drukken, maar filters kunnen jouw foto net dat beetje extra uitstraling geven. Een sepia filter zet jouw foto om in bruintinten en geeft hem een warme uitstraling. Hierdoor krijgt je foto een ouderwetse look, die in veel interieurs past. De combinatie van het canvas materiaal en de bruine tinten van de sepia foto zorgen voor een neutrale uitstraling. Op deze manier kun je hem op allerlei plaatsen in je huis hangen.

Je kunt niet alleen een foto op canvas met sepia filter bestellen, maar dit kan met al onze producten. Kies bijvoorbeeld voor een sepia foto op hout, glas, (tuin)poster, forex of aluminium. Daarnaast kun je van al onze producten uit de categorie fotocadeaus een foto sepia maken.

Een andere leuke extra optie voor een sepia foto op canvas met een frame van 2 cm, is de canvas baklijst. Een baklijst geeft een luxe uitstraling aan jouw canvas foto. De baklijsten zijn verkrijgbaar in het zwart, wit en houtkleur.

Sepia foto op canvas - Meest bestelde formaten

Sepia foto op canvas 60x40

Direct bestellen    60x40 cm € 44,95 (+ €2,50)

Sepia foto op canvas 80x60

Direct bestellen    80x60 cm € 56,95 (+ €2,50)

Sepia foto op canvas 120x80

Direct bestellen    120x80 cm € 92,95 (+ €2,50)

Een sepia canvas foto bestellen

Wanneer je een foto op één van onze fotoproducten wilt bestellen in sepia tinten, kun je dit erg makkelijk doen. Allereerst selecteer je het gewenste product en upload je jouw favoriete foto. Vervolgens kun je het formaat en dergelijke uitkiezen. In de besteltool kun je het sepia filter of zwart-wit filter toepassen. Daarnaast kun je ook gratis tekst aan je foto toevoegen. Je krijgt direct een preview van jouw foto op het product te zien. Ben je tevreden met het resultaat? Dan kun je jouw bestelling afronden en doen wij de rest voor je.

Bestel snel een sepia foto op één van onze fotoproducten!

Sepia foto op canvas bestellen